Recenze MP3 přehrávače Teac MP-350

MyEgo.cz

home foto blogy mywindows.cz kontakt

Recenze MP3 přehrávače Teac MP-350

PC Hardware 16.12.05
Teac MP-350

MP3 přehrávač od německé společnosti Teac jsem již recenzoval, a to model Teac MP-8000 s hard-diskem o kapacitě 20GB a váhou 138 gramů. Dnes recenzovaný model Teac MP-350 nepoužívá pro ukládání skladeb pevný disk, ale flash paměť, a to o kapacitě 512MB nebo 1024MB, s cenou 3.000 Kč či 4.000 Kč (včetně DPH), a váží pouhých 35 gramů.

Pokud se Vám nechce číst celou recenzi, tak zde mám krátké shrnutí: pokud hledáte miniaturní a po všech stránkách vysoce kvalitní MP3 přehrávač s barevným displejem, rádiem, diktafonem a s přehrávačem obrázků a videa, kupte si Teac MP-350 1024MB. Budete s ním naprosto spokojeni, toto zařízení nemá žádnou zjevnou chybu a vypadá nádherně (dle mého názoru lépe než třeba iPod Nano, a navíc se jeho povrch nepoškrábe).

Základní popis Teac MP-350

Teac MP-350 se dodává v poměrně velké oranžové krabici. Až ji otevřete, budete vlastní přehrávač poměrně složitě hledat, je totiž tak miniaturní, že jej snadno přehlédnete. Přesné rozměry jsou 70 x 35 x 13 mm a váha 35 gramů. V kapsičce u košile tento přehrávač rozhodně cítit nebudete.

Balenídodávané balení produktu

I když sám mám na přehrávání MP3 zakoupenou 1GB kartu na svém SonyEricsson telefonu a potom také 20GB MP3 hard-diskový MP3 přehrávač, toto miniaturní zařízení se mi okamžitě zalíbilo.

Hard-diskový přehrávač je sice výborný pro jeho velkou kapacitu (vydáte tam celou svoji sbírku hudby), ale problém je v tom, že tahat neustále u sebe pikslu co má 138 gramů se nikomu moc nechce. Na druhou stranu je zde recenzovaný Teac MP-350 s „jen“ 1GB paměti (tedy kapacita na zhruba 10-15 CD podle jejich bitrate a délky, místo na 200-300 CD u hard-diskového přehrávače), ale ten fakt, že jej budete mít neustále při sobě a ani to nepocítíte u řady lidí bude relativně malou kapacitu flashových přehrávačů vyvažovat.

Osobně bych řekl, že je ideální mít jak miniaturní flashový tak velký hard-diskový přehrávač, což je ovšem poněkud finančně náročné.

Přední pohledTeac MP-350

Teac MP-350 není jen MP3 přehrávač (plus WMA), obsahuje i integrované velice kvalitní FM rádio, umí nahrávat pomocí vestavěného mikrofonu (podpora funkce diktafonu) nebo alternativního Line-In vstupu do formátu WAV, umí prohlížet fotografie ve formátu JPG či BMP, a rovněž přehrávat video ve formátu MTV smw (aplikace MTV video pro převod do smw je s přehrávačem dodána).

Teac MP-350 se připojuje k počítači pomocí USB 2.0 rozhraní (a je zpětně kompatibilní s USB 1.1), a pro nahrávání písniček nepotřebuje žádný speciální software, chová se jako pevný disk (podpora pro USB Mass Storage). Můžete jej tedy používat i jako USB klíčenku či skladiště dat. Vlastní písničky ve formátu MP3 či WMA mohou být umístěny v libovolných adresářích, kterými si můžete volně listovat pomocí vestavěného správce souborů.

V nastavení přehrávače si rovněž můžete zvolit jeden z 5 režimů ekvalizéru, náhodné přehrávání, opakování písniček, interval automatického vypnutí či nastavit si oblíbený screensaver.

Funkce Teac MP-350 podrobněji

Displej přehrávače Teac MP-350 je typu OEL s 65.000 barvami a výborným kontrastem. Klávesnice je řešena pomocí dotykového displeje, nejsou zde tedy klasická tlačítka či jiné pohyblivé části, které se mohou porouchat, případně se pod ně zanáší prach.

Displejdisplej je jemný a kontrastní

Po prvním zapojení přehrávače v něm již „tradičně“ chybí FM tuner (rádio). Teac je nicméně dává k dispozici pomocí upgrade firmware, který si můžete stáhnout na www.teac.de, konkrétně se jedná o soubor FW_MP350_FM.zip. Vlastní instalace nového firmware je velice jednoduchá záležitost, po stažení výše uvedeného souboru spusťte instalaci programu na PC, následně připojte přehrávač dodaným USB kabelem k počítači, a stiskněte tlačítko Start. Během pár sekund je celá procedura hotova.

Upgrade firmwareupgrade firmware pro podporu rádia

Vlastní propojení s počítačem používá na straně přehrávače miniUSB konektor, což je ta nejlepší možná metoda, tento kabel totiž seženete kdekoliv za 20 Kč (jeden je samozřejmě v balení přiložen). Rovněž nabíječka používá miniUSB konektor. Přehrávač se ovšem nabíjí i přes USB port, takže nabíječku téměř nebudete potřebovat.

K přehrávači je přiložen i ochranný obal.

Dodávaná sluchátka k Teac MP-350 jsou bílá a hrají velice dobře, jediné co jsem mírně postrádal jsou pevné basy, ale podání středů i výšek je vynikající. Výborná je i úroveň maximální hlasitosti, ani v rušném prostředí jsem ji nemusel nastavovat na maximum (což u řady jiných přehrávačů neplatí).

Pokud trváte na tom, že musíte mít i maximálně pevné basy, bude nutné si koupit například sluchátka Koss The Plug, která „zašpuntují“ uši a tím dosáhnou výraznějších basů. Přehrávač obsahuje klasický 3.5mm audio výstup na sluchátka, takže upgrade není problém. Nicméně již přibalená sluchátka jsou velice kvalitní, hrají nezkresleně a čistě, a rovněž skvěle vypadají.

Přehrávač a sluchátkapřehrávač a velice kvalitní sluchátka

Další fotografie

Srovnání velikostisrovnání velikosti s telefonem SonyEricsson P910i
Boční pohledboční pohled

Závěr

Je příjemné popisovat téměř dokonalý produkt. Pokud hledáte maximálně vybavený a přitom miniaturní flash MP3 přehrávač s barevným displejem, jednoznačně bych Vám doporučil Teac MP-350 1024MB v ceně 4.000 Kč nebo Teac MP-350 512MB v ceně 3.000 Kč (obě ceny jsou již včetně DPH).

Oba přehrávače jsou precizně zpracovány, s velice líbivým moderním designem, skvělým OEL displejem, dotykovou obrazovkou jako klávesnicí, jejich výdrž je v praxi téměř 10 hodin hraní, a pro propojení s počítačem nepotřebují žádný proprietární software jako je Apple iTunes, takže můžete používat na transfer hudby cokoliv co Vám vyhovuje, nikoliv jen jednu výrobcem předurčenou cestu.


Komentáře

  1. 1 Pepa 15.12.05, 23:39:14
    FB

    Hodně dlouho jsem se rozmýšlel co si nadělím pod stromeček a tohle je jasná volba! :-)

  2. 2 EmiT 15.12.05, 23:47:34
    FB

    Díky za skvělý tip na vánoční dárek. Akorát máš na konci článku menší chybičku. Ve jménu přehrávače jsou přeci jednotky v MB ne ? :) Jinak skvělý článek.

  3. 3 Radek Hulán 15.12.05, 23:54:16

    [2] díky, opraveno

  4. 4 Zorg 16.12.05, 00:05:32
    FB

    Můžu mít dotaz co je zač OEL display? Přijde mi, že by to mělo být spíš OLED.

  5. 5 Radek Hulán 16.12.05, 00:17:20

    [4] výrobce udává skutečně typ OEL, jestli je to identické s OLED netuším

  6. 6 Vojtěch 16.12.05, 05:58:16
    FB

    Tenhle TEAC nevypadá vůbec špatně, i když např. i tebou srovnávaný iPod Nano se mně osobně líbí víc, ale to je věc názoru. Na tomto kousku sice musím ocenit skutečně kompaktní rozměry, ale problém je v tom, že máš 512MB nebo 1GB paměti a dost. To si myslím takovéto lehké drobečky poškozuje oproti flashovým přehrávačům rozšiřitelným o kartu, kde je jen na uživateli, o kolik GB si svou paměť rozšíří. A taky bych si na tomhle displeji nechtěl prohlížet obrázky ani video, to uz radši na mobilu:))

  7. 7 spud 16.12.05, 08:23:28
    FB

    Je to docela pěknej přehrávač. Uvažuju o koupi nějakyho mp3 přehrávače, kterej bych využil jako diktafon ve škole, ale mám bloky přednášek, který trvají necelých 7 hodin a kapacita baterií omezená 8 hodinami mi přijde malá (až se časem unaví). Docela se mi líbí Emgeton E5 Cult, ale ten je o pár stovek dražší, takže si asi počkám, jestli po Vánocích nesleze cena. Nemáte někdo dobré zkušenosti s nějakým přehrávačem, který je malý, lehký, podporuje usb mass storage, min 1GB, umí nahrávat a strááášně dlouho vydrží? Navíc by mohl mít rádio a stačí když bude umět přehrávat jen mp3 (jiný formáty nevyužívám), nemusí mít barevný display (pak by taky mohl déle vydržet) a přehrávat videa nepotřebuju.
    Úplně idální by bylo, kdyby někdo vyráběl přehrávače, který by jako úložný prostor využili libovolnou USB klíčenku, ale takový jsem našel jen jeden, a ten podporoval jen vlastní značku a to ještě buggovatě.

  8. 8 Revealman 16.12.05, 08:37:02
    FB

    Ach jo :-( a já si koupil v říjnu (už vcelku starý) iRiver iFP-795 za 4 000,- Kč. Mmchdm doporučuji spíše KOSS Porta Pro ;-)

  9. 9 Roger Light 16.12.05, 08:46:31
    FB

    Sestřička má iPod Shuffle (ten 512MB) a pro mé používání je to naprosto nejlepší přehrávač, na který jsem dosud narazil, jelikož si jej beru pouze tehdy, když si jdu zaběhat a přitom nepotřebuji displeje a extra funkce a naopak jeho váha, titěrnost a snadné ovládaní se stává výhodou.
    Sestrička si jej však zakoupila z jiných pohnutek - jo, Radek má pravdu, sviňácký marketing Applu pracuje vskutku dobře ...

  10. 10 Pavel F. 16.12.05, 09:16:39
    FB

    Dík za recenzi. Sám sháním pro sportování MP3 player (z toho důvodu vypadávají HDD playery) a už jsem se dneska chystal pro Emgeton E5 Cult, což mi přijde jako špička mezi střední třídou. Bohužel jste mne dneska úplně rozhodili a já budu opět stát před volbou, jestli Emgeton nebo tento Teac. :-)
    Mimochodem, měl byste někdo typ na nějaký dobrý až výborný MP3 player s SD kartami. Ten limit 1GB mě trochu svazuje a nevadilo by mi, kdybych měl jednu kartu s rockem, druhou kartu s jazzem, atd. a podle nálady měnil.

  11. 11 Radek Hulán 16.12.05, 09:23:13

    [8] Porta Pro hrají velice dobře, ale jsou také nehorázně velká na běžné nošení, k tomuto 35 gramovému přehrávači..

  12. 12 Karel 16.12.05, 10:04:42
    FB

    Zajímalo by mě rozlišení displaye - dekuji.

  13. 13 DLP 16.12.05, 10:33:10
    FB

    Mna by zaujímalo, či prehrávač podporuje playlisty

  14. 14 dENIS 16.12.05, 10:53:45
    FB

    Já si pořídil irver T10 (1G), a to hlavně proto, že má vynikající zvuk a napájí ho obyčejná tužkovka (v mém případě NiMh akumulátor). Ty ultra titěrné přehrávače jsou pěkné, ale mají jednu nevýhodu - vestavěnou lion baterku, která jde po čase do kytek (a většinou se nabíjejí přes usb), nebo v případě mikrotužkové mizerná kapacita. Někdo možná namítne, že eu verze T10 je MTP (nutnost nainstalování wmp10), nemá UMS, ale došlo mi, že pro můj způsob využití tyhle vlastnosti nepotřebuji. Data jsem na přehrávači nikdy nepřenášel, muziku si nahrávám stejně ze svého počítače. A když mi dojde baterka, nepotřebuju počítač, ani síť - tužkovky mají všude.

  15. 15 David V. 16.12.05, 12:05:08
    FB

    A jaké je to s podporou českých znaků? Zobrazuje je korektně v názvech písniček? Děkuji

  16. 16 Standa 16.12.05, 13:44:33
    FB

    Hledám podobné multifunkční zařízení, prioritní je pro mně ovšem funkce nahrávání. Nakolik je daný MP3 přehrávač vhodný k používání jako klasický digitální diktafon? Zkoušel jste již nahrávat, můžete se prosím podělit se svou zkušeností? Je nahrávka dostatečně kvalitní, mikrofon citlivý, do jaké vzdálenosti zachytí zvuk v uspokojivé kvalitě? Jak dlouho lze nahrávat na 1 GB kartu? Mám iRiver IFP895, kvalita mikrofonu je dobrá, ale stereo nahrávku použitelnou do rozhlasového vysílání z něj nedostanu, ač se podle recenzí zdálo, že ano :(

  17. 17 Ananta 16.12.05, 15:26:51
    FB

    Mě by spíše zajímalo, jak tenhle přehrávač můžu ovládat v kapse, když nemám žádnou hmatovou odezvu na tlačítka. A to nemluvím zrovna o dnešním počasí, v kapse ovladám třeba jen obyč. hlasitost....

  18. 18 MaReK 16.12.05, 16:43:14
    FB

    Umí Ogg? V tom případě umí vše, co bych od přenosného přehrávače čekal a ještě pěkně vypadá, jen ty pecky by mi vadily (jsou nepohodlné a ještě jsem neslyšel nějaké, které by hrály líp, než Koss Porta Pro)

  19. 19 octopuss 16.12.05, 16:53:20
    FB

    Ahoj
    Taky off topic, ako robíš tie fotky s bielym pozadím, docela by ma to zaujímalo aký je postup.
    Díki
    (nemusíš zverejnovat)

  20. 20 Radek Hulán 16.12.05, 22:40:59

    [19] je to troška práce v grafickém editoru (ořez či srovnání křivek), protože naprosto čistě bílou nejsi samozřejmě schopen nafotit..

  21. 21 octopuss 17.12.05, 11:03:39
    FB

    [20] Díki, skúsim to ;)

  22. 22 Peta 18.12.05, 12:55:03
    FB

    Ahoj, zajímalo by mě, jestli má podle tebe přehrávač nějaké mínusy? Před koupí by mě hlavně zajímalo, na co bych si měl dát pozor a zda jsem to (či ono) ochoten překousnout...
    Nebo je opravdu dokonalý??? :-)

  23. 23 Radek Hulán 19.12.05, 17:11:31

    [22] dotykový displej jako ovládání znamená, že je nutné i na změnu hlasitosti přehrávač vytáhnout z kapsy a nedá se to dělat jen poslepu, to je snad jediná nevýhoda daná konstrukcí. Ale ono to u miniaturních zařízení nikde nebude o moc jinak.

  24. 24 Peto 21.12.05, 21:48:13
    FB

    IOPS Z5 - je este mensi, ma kovove telo
    http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=57080...

  25. 25 bross 22.12.05, 03:00:14
    FB

    Tak jsem si dneska udělal radost a koupil jsem si ho...zatim jsem spokojenej až na ten dotkovej displej, budu si na to nejspis jeste docela zvykat a asi si budu muset nechat narust nehty :)...jinak super...vlastne jeste jedna vec, sice prehrava video, ale pri Zkomprimovani 60Mb videa na format 96x96 se z 60MB zvetsilo na 500MB...je to nejspis kvuli nemoznosti komprese, ale stejne shanim nejaky program, ktery by video prevedl do pouzitelneho formatu...tak kdyby nekdo neco vedel, tak mi to pls napiste na brossman@email.cz diky moc

  26. 26 Davis 28.12.05, 10:45:43
    FB

    Nám dnes také přivezly MP3 přehrávač Teac MP-350. Ale nemůžu si ho ještě rozbalit. Je doopravdy tak DOBRÝ, NEBO SE TO JEN ŘÍKÁ. :)

  27. 27 Jirka 31.12.05, 16:19:04
    FB

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat...V přehrávači mám složku USERLOGO...ale nic v ní není...Mohli by jste mi říct co do te složky má dát? jaký formát nebo něco...zkoušel sem tam dat obrazek .BMP ale ten to nezobrazuje...děkuji za odpověď...

  28. 28 Gouranga 02.01.06, 15:11:52
    FB

    je to v manuálu, do vložky userlogo lze vložit soubory bmp 96x96 se jmény startlogo a endlogo a budou se zobrazovat po startu a při vypnutí

  29. 29 mirio 04.01.06, 15:32:47
    FB

    radku (nebo kdokoli) :-) ), jaký používáš mobil na přehrávání mp3? má vůbec smysl kupovat tohohle teaca, když mám sonyericsson w800? dík za odpověď.

  30. 30 Jirka 07.01.06, 13:09:45
    FB

    Dobrý den...mám jeden problém....do přehrávače sem si nahrál firmware 2.600.104 ze stránek teac.de....když jsem zapínal program na predělání firmware, tak mi to napsalo že data musí být zformátována...tak sem dal ano....data se zformátovali a napsalo to Complete...ale přehrávač už nešel zapnout...podle mě se smazalo uplně všechno celý disk i se starým firmware a ten nový se tam nenahrál...už sem ho nemohl zapnout...a už nešel ani spojit s PC...pak sem ale nan netu našel jak přehrávač reaktivovat....to sem udělal a nahral se mi tam nový firmware...ale ted mam jeden problém,sice už tam mám češtinu a nějaké grafické vychytávky ale zmizel mi z menu Správce souborů...a ten mi tam hodně chybí...prosím poradí mi někdo jak bych ho tam znova dostal...? Děkuji ...

  31. 31 skid 13.01.06, 19:06:53
    FB

    [1] doby výdrže je udávána 8 hodin, což mi přijde docela málo. Pro mě by to znamenalo každý druhý den dobíjet. Snad do ČR konečně dorazí m-cody MX-400, to by mohlo být dle mých požadavků, ale vždy se něco najde.

  32. 32 zAPPa 13.01.06, 19:10:56
    FB

    Dobrý den,
    tak jsem si to tu tak pročítal a tento model mp3 přehrávače se mi opravdu velmi líbí a není ani moc drahý.
    Jsou zde velice zajímavé otázky ohledně funkčnosti, avšak mi tu už chybí spusta odpovědí, jako by se nikomu nechtělo odpovídat.
    Třeba by mě konkrétně zajímalo zda umí i českou diakritiku i v názvu skladeb.
    Děkuji za odpověď.
    Jinak je to opravdu povedený kousek.

  33. 33 kristian 30.01.06, 21:53:53
    FB

    dobrý den.
    rád bych se zeptal jak veliký je display tohoto mp3 přehrávače??
    jak asi tak veliký video se tam dá hodit?

  34. 34 David Jeřábek 08.02.06, 22:11:15
    FB

    Mám tento mp3 přehrávač a myslím,že je výborný,možná by mohli být kratší sluchátka,ale to je asi ten největší problém.Mám ho s pamětí 512mb a na písničky mi to bohatě stačí,sice tam mám jenom jeden film a to Jedna ruka netleská a chtěl bych jich tam víc,ale když tam mám ty písničky tak jen jeden a to se pěti rámečky za sekundu(původně je třicet).Chtěl bych se zeptat jestli někdo neznáte dobrý program na convertování video formátu,který je na dvd do formátu avi.Prosím máte-li někdo nějaký typ napište mi na e-mail který je DDJdave@seznam.cz

  35. 35 Saya 19.02.06, 23:54:08
    FB

    Ahojky,s recenzí naprosto souhlasím. Mp350 mám už od Vánoc a okamžitě se stal mým nepostradatelným kamarádem. Všem ho vřele doporučuji,jelikož žádné větší mouchy nemá. Možná jen..že používání tohoto malého zazraku může přerůst v závislost!!! :-)))

  36. 36 Karel Štička 02.04.06, 13:26:26
    FB

    Dobrý den,
    zajímalo by mě, jak se teac chová při nabíjení ze sítě a z počítače, případně jak dlouho potom v kuse vydrží přehrávat. Nejsou problémy s padáním přehrávače?

  37. 37 Lord Winter 28.04.06, 12:28:17
    FB

    Tenhle přehrávač je podle mě úplně super, jediný, co mi vadí je poměrně malá překreslovací frekvence, takže zmáčknete tlačítko a blik! Chvilka černýho displeje a pak až bude nový zobrazení. Taky mi nevyhovuje poměrně pomalý posouvání ID3 tagu. Z čeho mám ale strach je baterka, protože třeba u mobilu se její kapacita neustálým nabíjením snižuje, až se baterka úplně posere. U mobilu se můžete koupit novou, ale nevím, jak to funguje tady a jestli by vůbec šla vyměnit. Jinak si myslím, že jde o super záležitost a už se těším, až mi dojdou poslední čtyry kila a konečně ho budu mít taky :-)

  38. 38 Jarda 10.05.06, 10:47:01
    FB

    [30] Delsi dobu podrzet tlacitko M. Jarda

  39. 39 Sherry 30.05.06, 19:03:40
    FB

    Tak už je k dostání za 2000,- vč. daně. Tak nevim.. mám si ho koupit/nemám si ho koupit :/

  40. 40 Katka 31.05.06, 19:21:12
    FB

    Hodlám si tenhle model zakoupit... už mě trápí jen jedna věc: Dá se následně zakoupit nový akumulátor?

  41. 41 stiffy 02.06.06, 18:14:29
    FB

    j pls napiste jak dlouho vydrzi doopravdy hrat a jestli se da potom nekdy vymenit baterka

  42. 42 Honza 03.06.06, 15:25:10
    FB

    Jo no ... Uz jsem byl temer rozhodnuty pro tento prehravac, ale kdyz jsem se dozvedel, ze vydrzi hrat jen nejakych 5-6 hodin, tak jsem si rekl, ze to je pro me nepouzitelne.Kdyby vydrzel aspon tech 8.To si radsi koupim Creative Zen nano plus bez Bar. displaye a budu poslouchat 30 hodin pekneho kvalitniho zvuku .. :)

  43. 43 IMPREZA_WRX 09.06.06, 20:49:23
    FB

    Dajú sa na tomto MP3 pozerat normalne pekne filmy???? lebo podla toho menu to tak nevyzera.. mam v plane si ho asi zakupit ale potrebujem vedeit ze ci sa na tom fakt daju pozerat filmy. Napiste mi ty co ste si ho zakupili.

  44. 44 Mishokles 15.06.06, 14:02:05
    FB

    Tak jsem si ho koupil a určitě má své výhody i nevýhody, ale já si myslím, že je skoro dokonalej... Je pravda, pár věcí tam svazuje, ale jinak to není vůbec marný. A moh byste mi někdo poradit, jak se tam daj vkládat obrázky?!

  45. 45 Mishokles 16.06.06, 13:46:21
    FB

    Jo, jenom by mě ještě zajímalo jak tady někdo píše, že na 512 narval Jedna ruka netleská a nějaký písničky, to by mě zajímalo jak to kurňa udělal??????!!!!!!!!! Já jsem to zkoušel zkonvertovat na 4 snímky a stejně je to tak velký že bych to tam narval, ale nezbylo by mi místo na písničky... Poraďte někdo jestli neznáte nějakej konvertor, kterej to "zabalí" na menší velikost. Dikes

  46. 46 Tatka Smoula 19.06.06, 14:31:02
    FB

    Tenhle prehravac nema snad ani jednu chybu. Mozna malinko odlisne ovladani ale na nej si za chvilku zvyknete. Dokonly displey nikdy bych neveril ze na tak malinkem dispely muze byt mozne sledovat film popripade videoklipy. Neni problem dokonce pro ten mp3 prehravac do jedne sekundy zobrazit i pul megovou fotku. Ale to hlavni hudba a kvalita me prijemne prekvapil i prilozena sluchatka. Mam sice Koss Porta Pro, ale i ty spuntiky meli na spunty celkem slusny zvuk. Mam ten 1GB model a je to podle meho nahrada za dokonaly iAudio U3, ktery vsak stoji dvojnasobek. jinak dneska se uz na netu da sehnat 1GB verze za 2.400 coz je za tyhle penize v podstate zadarmo na to kolik toho umi.

  47. 47 Lukáš 23.06.06, 19:08:35
    FB

    Slouzi tato mp3 i jako flash disk????

  48. 48 JD 04.07.06, 11:33:30
    FB

    [30] )
    Prosím o podrobnější popis, jak takovou situaci napravit, zejména jak znovu přehrávač aktivovat.
    Díky JD

  49. 49 fg 05.07.06, 21:14:31
    FB

    nevíte prosm kde se ještě dá koupit 1 gb verze ?

  50. 50 Bright 06.07.06, 10:18:50
    FB

    http://www.hshop.cz/teac-mp-35...

    zde maji skladem 3 1GB kusy

  51. 51 Klokkan 16.07.06, 23:50:50
    FB

    Umí to číst textové soubory?

  52. 52 Sps 24.07.06, 10:13:56
    FB

    Jak jste se bavili o tom ovládání hlasitosti,tak já osobně jsem si za 550Kč koupil sluchátka,co maj ovládání na kabelu....vychytaná věc....všem doporučuju...btw.Jsou to Philipsy.

  53. 53 anonym 02.08.06, 18:41:49
    FB

    Prosím vas jak mám v tomhle mp3 přehravat filmy

  54. 54 Roman 10.08.06, 18:23:38
    FB

    [48] Mám stejnej problém.Přehr.je asi vymazanej-FW,ale na webu jsem nic nenašel jak to napravit.Kdo poradí?dík R

  55. 55 Wartg 22.09.06, 10:57:13
    FB

    Mám problém, po zapnutí tlačítka ON se přehrávač zapne jen tak, že se objevuje po určité době text TEAC, jinak nejde zapnout. Připojení k PC funguje. Zatím nedošlo k reinstalaci FW. Kdo poradí, co s tím je? Děkuji

  56. 56 Wartg 26.09.06, 09:15:04
    FB

    Poraďte mi prosím, jak na to, po aktualizaci firmwaru se už MP3 nerozběhnul.

  57. 57 SCoTT 28.09.06, 18:08:23
    FB

    [53] Máš k tomu Cd s návodem a ten by jsi si měl přečíst pak bys věděl že je na Cd je ještě program na přeformátování a ten ti to všechno udělá...

  58. 58 Wartg 04.10.06, 08:28:57
    FB

    Samozřejmě jsem si to přečetl a postupoval dle návodu. Vše proběhlo přesně podle něho. Jenže v momentě, kdy jsem opět ho připojil k PC, tak už se nerozběhl, to samé se stane tehdy, kdy ho píchnu na nabiječku - vůbec se nerozběhne. Nereaguje na nic.

  59. 59 anonym 11.10.06, 14:32:15
    FB

    [43] [55] Tak zkus dobít baterku nebo přeinstaloval finfare

Nový komentář

Pro přidání komentáře se musíte nejdříve  registrovat Facebookem

Banan.cz