Z recenze vlajkové lodi jednoho Android telefonu

MyEgo.cz

home foto blogy mywindows.cz kontakt

Z recenze vlajkové lodi jednoho Android telefonu

Android 02.06.13

Z recenze vlajkové lodi jednoho Android telefonu v ceně 14.000 Kč:

  • vysoké zahřívání
  • špatný výkon čtyřjádrového procesoru
  • špatná správa procesů
  • špatná práce s pamětí RAM
  • nepochopitelně kolísavá výdrž na baterii
  • ne zcela odladěné prostředí
  • chybí hardwarová spoušť fotoaparátu
  • poblázněné čidlo okolního jasu

Typický Android 4.1, nedodělek, chtělo by se říci... Hlavně, že to má ve specifikacích displej s vyšším rozlišením než běžný 15" notebook.

Jak moc jsem rád za jinou vlajkovou loď, Nokia Lumia 920, která prostě funguje a žádný z těchto kritických problémů zasekaného zeleného robůtka nemá :-)


Zdroj: MobilMania.cz


Komentáře

  1. 1 Ďobo Koštial 13.06.13, 10:16:40

    Moc hezká negativní reklama. Ovšem, ať to zasadíme do aktuálního dění - třeba aplikaci iKatastr v vrstvou záplavových území mám k dispozici jen pro androše... ergo nějaká Nokie s windowsy se může jít spláchnout
    http://www.gisportal.cz/2011/0...

  2. 2 Radek Laguny Zadek 17.06.13, 00:16:27

    NÁHODOU Z JEHO POSTŘEHŮ JDE VIDĚT,ŽE V HARDWAROVÉ SPECIFIKACI SE VYZNÁ A NEBOJÍ SE JÍT PROTI PROUDU-JÁ MOHU POTVRDIT,ŽE LUMIA(820) OPRAVDU TÍMTO NETRPÍ A JEJÍ STABILITA A POTENCIÁL MNE OHROMIL,POKUD NOKIA BUDE TVAROVAT SYSTÉM PODLE ZPĚTNÉ VAZBY ZÁKAZNÍKŮ TAK SI MYSLIM,ŽE WINDY SE DAJ PARÁDNĚ FORMOVAT DO VYSPĚLEJŠÍ FORMY. TŘEBA WP8-MÁ PODLE MĚ ZAJÍMAVĚ NAKROČENO K DALŠÍM VERZÍM A INOVACÍM.

  3. 3 Vojta Tranta 20.06.13, 20:51:41

    Jako, já mám Lumii 720 a ta nemá žádnou správu RAM, žádnou správu procesů, takže bych to asi moc s Androidama nesrovnával.

  4. 4 Radek Šima 24.06.13, 14:17:38

    Ja mam HTC windows phone 8S a HTC desire X. V podstatě jsou to hodně podobné stroje (dvoujadro armv7 1GHZ, desire x ma 768MB a 8S pouze 512MB) a pres to je wp8 sviznejsi, teda aspon me to prijde - weby se nactou rychleji, aplikace se spusti rychleji. WP8 ma take prehlednejsi prostredi. jediny cim trpi je nedostatek kvalitnich aplikaci a take to, ze mam jen 4GB a kdyz nainstaluju napr z shopu aplikaci co ma mit 40MB, tak mi to sezere klidne 120MB, takze tady by se hodila podpora nahravani na microSD kartu (snad to casem prijde...).

  5. 5 Radek Šima 24.06.13, 14:20:36

    a co se tyce vydrze, na 8S s imrvere zaplou wifi a BT a s vyplym mobilnim netem jsem nabijel mobil 18.6 a vydrzel mi do vcerejska, pouzivam ho rekneme tak hodinu denne na netu, aktivni FB a mailova schranka.

    Desire X nabijim ob den.

  6. 6 Oldřich Vajsejtl 01.07.13, 23:04:28

    A tady máme recenzi vlajkové lodi Nokia v ceně 17.000,-
    Minimálně stejný počej negativ.
    Jsem velký přítel Microsoftu více jak 20let. Moje jediná značka mobilu byla vždy Nokia ale tahle kombinace je hrozná. Ergonomie a uživatelské prostředí je asi příliš "pokrokové". Takže jsem z počátku nerad skončil u Samsungu ale teď jsem až na drobnosti spokojenej. Mám k dispozici hromadu užitečných aplikací a vše funguje jak má. Mimochodem to že je na tom Nokia tak špatně je zřejmě prodejem hromady nedoďelků v minulých letech nebo se pletu?

    http://mobil.idnes.cz/nokia-lu...

  7. 7 Václav Holuša 02.07.13, 15:29:21

    [6] Dovol mi tě upozornit na cenu Lumie 920, která je v současnosti pod 9k!! (i za českou distribuci!)http://mobilni-telefony.heurek...

  8. 8 Viktor Čech 03.07.13, 12:00:21

    Suhlasim. Nie je mozne, aby mali dnesne android 1ghz a skratka tak oneskorene reakcie..

  9. 9 Vraťa Klega 17.07.13, 09:11:01

    [3] Nemůže existovat operační systém bez správy procesů a paměti. To že jej uživatel nevidí je jen dobře - v tom případě neví, že ho má a plní tak svůj účel. Pokud musí killovat procesy, značí to, že z uživatelského hlediska je něco špatně.

  10. 10 Tomáš Prchal 18.07.13, 14:00:37

    Dost mi to přípomíná moje LG 4X, ale nejsem si jistej, jestli to někdy stálo 14.

  11. 11 Fatran Jenkins 12.08.13, 13:22:52

    Hlavne ta Lumia 920 ma dobru vydrz baterie... http://www.redmondpie.com/info...

  12. 12 Jirka Kolář 24.08.13, 21:16:42

    [7] Nokii se zacina vyrazneji s Lumiemi darit a v Italii podle IDC je jiz na druhem miste hned po Samsungu a zaroven pred iPhone.Velky narust o Lumie zaznamenava i Velka Britanie.
    Na zavěr odcituji posledni vetu ze clanku..

    "Nokia si pomalu získává zpět podíl na trhu, který je dobrou zprávou jak pro společnost tak i obecně pro Windows Phone."

    http://wmpoweruser.com/nokia-o...

Nový komentář

Pro přidání komentáře se musíte nejdříve  registrovat Facebookem

Banan.cz